Kiekviena proga vis kita gėlė

Gėlės – ne tik gražu, tačiau ir prasminga. Jas įprasta dovanoti kone kiekvienai progai esant, taigi ir rinktis gėles svarbu ne tik pagal tai, kam, bet ir kada dovanojate. O tai juk ir visiškai nesudėtinga, ypač pastaruoju metu, kai pasiūla išties plati, o gėlių užsakymas internetu veikia sklandžiai ir visada operatyviai. Viskas, ką reikia padaryti – atsiversti katalogą, išsirinkti patinkančias ir geriausiai tinkančias gėles ir jas užsisakyti. Sakysite, kad būtent čia ir susiduriama su problema? Kaip gi tas gėles pagal progą parinkti? Keletas padėti galinčių pasiūlymų.

Gėlės per krikštynas

Gėlių užsakymas internetuNesvarbu, ar gėles ketinate įteikti, ar svarstote, kaip gražiau papuošti šventės vietą, krikštynoms labiausiai tinka švelnios, šviesios gėlės. Tai šventė, kurios metu dažniausiai renkamasi baltus, gelsvus ar šiek tiek rausvus žiedus. Patariama žvalgytis į nedideles, subtilias gėles, kurios išlaikytų vaikiškos šventės nuotaiką. Panašiomis gairėmis reikėtų vadovautis ir renkantis gėles pirmosios komunijos proga – čia taip pat vienas populiariausių variantų yra baltos spalvos gėlės, tiesa, atsižvelgiant į komuniją priėmusiojo amžių bei lytį, gali variuoti ir pačių gėlių rūšis.

Skaityti straipsnį “Kiekviena proga vis kita gėlė” »

Blakstienų priauginimas ar klijavimas: už ir prieš

Tiek blakstienų priauginimas, tiek ir klijavimas yra gana populiari ir išties dažnai atliekama procedūra. Ir vienu, ir kitu atveju gautas rezultatas paprastai džiugina ypatingai vešliomis, sodriomis blakstienomis, kurios ne tik suteikia išskirtinio žavesio akims, tačiau ir kuria gilesnio, paslaptingesnio žvilgsnio įspūdį. Blakstienas priauginus ar priklijavus jos atrodo kur kas gražiau, nei priteptos storu sluoksniu tušo – neapsunkintos ir nesulipusios. Vis dėlto tarp šių procedūrų esama ne mažai ir skirtumų, nors daugelis jas vis dar painioja. Tad kuo šios paslaugos skiriasi ir kokiu atveju kurią rinktis geriau?

Blakstienų priauginimą reikėtų rinktis, jei…

Blakstienų priauginimas VilniujeBlakstienų priauginimas puikiai tiks moterims, kurios brangina kiekvieną minutę, nemėgta gaišti laiko prie veidrodžio rytais ir nervintis, jei tenka visą makiažą darytis iš naujo. Kitaip tariant, blakstienų priauginimas puikiai tinka toms, kurios ieško kokybiško ir ilgalaikio sprendimo. Paprastai po šios procedūros praeina keletas savaičių ar net mėnuo, kol ją vėl reikia kartoti, todėl ilgą laiką apie blakstienų priežiūrą, o ypač dažymą, galima nė negalvoti. Be to, šis sprendimas atrodo gana natūraliai, todėl blakstienų priauginimą drąsiai gali rinktis ir tos, kurios nemėgsta ryškaus makiažo ar net išvis nesidažo – visiškai užtenka priaugintų blakstienų, kad žvilgsnis atrodytų išraiškingas, o ne blausus. Net jei svarstoma pasipuošti tiesiog šventės metu, blakstienų priauginimas taip pat yra geras pasirinkimas, nes nesvarbu kiek ji truktų ir ką jos metu tektų veikti – blakstienos liks savo vietoje ir atrodys taip pat nepriekaištingai.

Skaityti straipsnį “Blakstienų priauginimas ar klijavimas: už ir prieš” »