Kodėl vyrai privalo kvepintis?

Kvepalai vyramsJei jau prakalbome apie tai, kuo yra ypatingi kvepalai vyrams, tai yra vienas iš tų dalykų, kuriuos pastebės visi – tiek tie, su kuriais aktyviai bendraujate, tiek ir tie, kurie tiesiog eina pro šalį ir net nestabteli. Juk tiesa, jog kvepalų išsirinkimas yra itin sudėtingas. Taip yra vien dėl to, jog puikių kvapų pasaulyje pilna, o ten kur platus pasirinkimas, ten ir daug nežinomybės. Tiesa, net ir vyriški kvepalai tinka ne visiems – vis dar egzistuoja daug vyrų, kurie mano, jog kvepalai yra skirti moterims ir tik moterims. Gaila, jog toks požiūris vis dar egzistuoja šiuolaikinėje visuomenėje, nes kvepalai vyrams yra tokie pat būtini, kaip ir moterims. Kiekvienas save gerbiantis vyras turėtų pasikvepinti, ir ne tik specialiomis progomis, o kiekvieną kartą išeinant iš namų.

Banali ir akivaizdi, tačiau visiškai teisinga priežastis, kodėl vyrai turėtų kvepintis – jūs tiesiog gerai kvepėsite. Vyriški kvepalai dažnu atveju yra daug stipresni ir aštresni, nei moteriški. Taip yra todėl, jog jų koncentracija yra stipresnė. O tai reiškia, jog vyriški kvepalai ant jūsų kūno ar drabužių išsilaikys ilgą laiką – jums nereikės kvepintis keletą kartų per dieną. Patariame per daug neįnikti į gerų kvapų pasaulį – kvepintis reikia saikingai, antraip nuo jūsų sklis per daug stiprus aromatas, kitiems žmonėms gali elementariai paskausti galvą.

Skaityti straipsnį “Kodėl vyrai privalo kvepintis?” »

Burnos irigatorius turint protezus bei implantus. Ar jo reikia?

Apie burnos irigatoriaus naudą turbūt teko girdėti ne kartą. Juk tai galimybė visada šypsotis labai plačiai ir tuo pačiu sveikai, svarbiausia – gana pigiai, kadangi sistemos prieinamos savo kaina kiekvienam, kuris siekia, kad iki senatvės galėtų džiaugtis nuostabia šypsena.

IrigatoriaiIrigatoriai – geras pasirinkimas. Tačiau ar jie reikalingi visiems?

Iki šiol buvo gana gajus mitas, kad irigatoriai labiausiai reikalingi tiems, kurie nešioja breketus, kadangi tokio tipo burnos ertmėje kur kas labiau kaupiasi apnašos, kurios ir gali sukelti įvairias ligas. Visgi, tai nėra tiesa. Tai puiki pagalba kiekvienam, kuri siekia, kad jo burnos ertmė būtų ne tik graži, tačiau taip pat ir sveika. Šiuo metu irigatoriai yra labai įvairūs, tad siūlome atsakingai rinktis variantą, kuris labiausiai tenkina Jūsų poreikius. Ir viena vertus gali atrodyti, kad geriausia rinktis paprastesnius, kurie puikiai tinka tiems, kuriems nereikalingi jokie specifiniai poreikiai, o kita vertus visada labiau verta pirkti tokius, kurie turi bent kelias skirtingas reguliavimo funkcijas, tad tokiu atveju vieną sistemą su savais antgaliai gali naudoti visa šeima.

Skaityti straipsnį “Burnos irigatorius turint protezus bei implantus. Ar jo reikia?” »